Campingplatser i Sverige

Insänd av on apr 5, 2019

Sugen på att campa runt om i Sverige? Här är några exempel på vart man kan campa, Hafsten Resort, Ringsjöstrands Camping, Bredäng Camping eller Falsterbo Resort. Sverige är ett vackert land, speciellt på sommaren när dem gröna bladen och blommorna har slagit ut, man hör fåglarna kvittra och man ser barnen vara ute och leka mer.

Camping är något som många väljer att göra, speciellt på sommaren. Många åker så fort semestern börjar och är iväg och campar tills semestern är slut. Många väljer att lämna mycket utav dem tekniska prylarna hemma för att komma iväg och få slappna av så mycket som möjligt. Man kan campa på olika sätt, i tält, husvagn, husbil eller i en stuga. Passa på och njut av sommardoften, naturen och stranden, eller bara sätta sig ned i gräset och kolla runt på allting runt om sig.

Hafsten Resort

Hafsten Resort har inte endast camping att erbjuda, dem har även flying fox zipline, gym, ett poolområde, äventyrsgolf, barn lekrummet mm. Detta campingställe ligger i Uddevalla i Bohuslän. Campingen har inte heller bara detta att erbjuda, utan dem har även konserter, teater och andra evengemang som Lasse Stefanz, Magnus Carlsson och Pernilla Wahlgren gästar. Behöver den som ska campa koppla av? Då finns det erbjudanden till de också. Aroma-,ång- och finsk bastu, kallbadtunna och solarium. När solen skiner och värmen har kommit, varför inte passa på att doppa sig i en utav de fyra poolerna eller på den fina sandstranden.

Hafsten Resort har 58 stugor och 370 tomter för att placera husvagn/tält och husbil. De flesta gästerna som kommer är från Sverige, Norge, Tyskland, Danmark och Nederländerna.

Utmärkelser

Hafsten Resort fick olika utmärkelser 2017, campingföretagarna Ingela Grytfors och Kjell Karlsson tog emot priset ‘’Mellan tummen och pekfingret’. Motiveringen till detta pris var att genom skaparförmåga och utförbart har skapat en modern camping verk, som även är öppet året om.

Årets stjärnföretagare 2017 i Bohuslän, dem kom på tredje plats. I denna tävling hedras personer som skapar sina rörelser och livet på deras egna levnadsvillkor. Ingela Grytfors och Kjell Karlsson kom på tredjeplats i den här tävlingen som avgörs i 14 olika städer. 

Årets turismföretagare tog Hafsten Resort emot 2016. Det Hafsten Resort utvecklats starkt i är långt in i framtid och sammanhang till en femstjärnig camping, detta är en av tolv av nationens över 1000 campingar. Idéer har förbättrats och uppfyllelsen genom inspiration och ett nytt sätt att tänka på, och sedan därefter skapat ett kraftfullt resa skäl till Uddevalla. Hafsten Resort har lyft fram Uddevalla som besöksmål i mängd olika vägar och med klarhet bidragit till bestämmelse ortens attraktionskraft. Hafsten Resort är kommunens turism och är helt klart framställt.

Hafsten Resort camping tog emot årets turismföretagare 2012. Slutmålet Uddevalla har valt ut Ingela Grytfors till årets turistföretagare för sitt utmärkta insats på Hafsten Resort.

Årets företagare tog Ingela Grytfors emot 2011.

Historia

Ingela Grytfors äger Hafsten Resort camping med sin man Kjell Karlsson och två utan fyra av deras barn, Martin och Madeleine. Campingplatsen startades 1955 av Ingelas föräldrar. Hon tog sedan över campingen 1990, när Ingela tog över campingen var det inga tvivel på att göra allt modernare.